Informatie basisschool De Beemden.

U bevindt zich op de website van Basisschool 'De Beemden'. Middels deze site kunt u meer te weten komen over het reilen en zeilen van de school.  

De basisschool is een belangrijk stuk uit het leven van uw kind. In deze jaren wordt de basis gelegd, waarop in de jaren daarna verder kan worden gebouwd. Samen met u werken wij in deze jaren aan de opvoeding en ontwikkeling van uw kind.
Wij willen dat uw kind heel veel leert en elke dag met plezier naar school gaat.
Wij geloven dat deze aspecten belangrijk zijn voor een fijne tijd op school;

  • Een kind moet goede relaties met andere kinderen en volwassenen hebben en zich veilig voelen.
  • Een kind moet het gevoel hebben competent te zijn (Ik ben iemand die iets kan).
  • En een kind moet het gevoel autonoom te zijn (ik ben zelfstandig en onafhankelijk).

Bij ons staat de leerling centraal. Samen met het kind en zijn of haar ouders kijkt de leerkracht wat er nodig is voor een goede en fijne ontwikkeling.  

We geven ons onderwijs in het schoolgebouw aan het Apollopad (in de bocht van de Europalaan). Het gebouw is aangepast aan alle wensen van deze tijd. Te denken valt aan: goede overblijfmogelijkheden voor kinderen, moderne computerfaciliteiten, ruime lokalen en fijne speelvoorzieningen.

Wilt u meer informatie of een rondleiding tijdens schooluren met uw kind. Dan kunt u contact opnemen met Mayke van Drunen, directeur basisschool De Beemden. Via het volgende telefoonnummer :0411-685083 of via de mail directie.debeemden@stichtingtalentis.nl 

Neem contact op